Comissió de Socialització

Comissió de Socialització

28 jun 2015

Amb llàgrimes als ulls, ens despedim de tots vosaltres...

Benvolgudes famílies,
Després de 2 anys de formar part de la Comissió de Socialitzacio amb il·lusió, ganes i molta empenta, compartint amb altres famílies un projecte altruista i en benefici d'un objectiu comú, dedicant moltes hores de les nostres vides... Realitzant un treball fantàstic, enriquidor i divertit, que considerem com el millor dels regals que ens emportem...
...ens trobem amb la necessitat de PRESENTAR LA NOSTRA RENÚNCIA a seguir formant part d' aquesta comissió, per tal de ser coherents i justes amb els nostres principis personals.

Abans d' acomiadar-nos, ens agradaria compartir amb tots vosaltres les principals raons que ens porten a prendre aquesta decisió
- Hem dedicat molts esforços per intentar arribar a acords consensuats, perquè sempre hem pensat que tots voliem aconseguir el mateix: SOCIALITZAR: procés mitjançant els éssers humans interioritzen i aprenen uns valors concrets (construir, reciclar, créixer...) envers una cultura comú. Però intentant col.laborar i acceptar les diferents consignes i justificacions tant econòmiques (per part de Junta) com pedagogiques (per part de Direcció), la Comissió de Socialitzacio no ha aconseguit els objectius previstos.
- Els preus dels llibres d'aquest any no reflecteixen CAP ESTALVI REAL a les famílies, ni un pas endavant envers la socialitzacio.
- A la darrera reunió, es va concretar que només els cursos de 6è Primària, 2n i 4t d'ESO podrien aprofitar alguns llibres d'anys anteriors, i un cop revisades les llistes observem que hi ha més llibres que es poden reutilitzar. Aquesta NO CORRECTE COORDINACIÓ, ha fet impossible poder realitzar un possible Mercadet de Segona Mà.
- Nosaltres portem tot el curs demanant un TREBALL CONJUNT PER PACTAR LA LLISTA de llibres (amb temps suficient) per arribar al consens i finalment la realitat és: una informació que ens arriba al mateix moment que a la resta de pares, i ens trobem (SENSE TEMPS D'ACCIÓ I REACCIÓ), amb un mail que arriba a les famílies el dia 18 de juny (MÉS TARD QUE MAI), amb uns preus similars a d'altres anys, i sense el llistat AMB LA TOTALITAT DE LLIBRES SOCIALITZATS PER CURS que els pares no han de comprar, però que justifiquen l'increment de la quota de socialitzacio.

Aquests dies posteriors a l' entrega del llistat han estat molt durs per les persones que som "cap visible de la comissió", que hem hagut de sostenir moltíssimes queixes relatives a l'escola, als preus dels llibres i a la nostra tasca davant la Comissió de Socialitzacio.
Un cop exposats aquests arguments, ens acomiadem com a col.laboradores de la comissió, desitjant que en posteriors cursos escolars, sigui possible portar a terme un Projecte REAL de Socialitzacio.
Atentament,

Montse Merino Audi (mare del Sergi, Miquel i Núria Martínez)
Jose García Jiménez (mare del Ivan i Alba Anmella)
Pilar Cano Barrena (mare de Víctor i Sara Vera)
Lidia Valdecillos Pardo (mare de Marc i Julia Rocarruig)
Montse Sànchez Pérez (mare d' Alex i Laia Vergés
Moly Sevilla Guillén (mare de Pau i Biel Moreno
Eva Pastor Sanchez (mare d'Òscar i Judith Figueredo)
Sandra Albadalejo Mayan (mare de Rocío i Rubén Marquez
Montse Cabayol Mercade (mare de Ferran i David Sorde)
Núria Mas Guzman (mare de Marina, Beth i Pol Soria)

No hay comentarios:

Publicar un comentario